Από την αρχαιότητα έως σήμερα, η ελιά έχει συνοδεύσει το ελληνικό τραπέζι με σταθερότητα αλλά και με έναν μυστικό ρόλο: αυτόν του SuperFood.
Παρακάτω θα σας εξηγήσουμε το γιατί:
1) Φυσική Πηγή Καλών Λιπαρών που συμβάλλουν στην Υγιή Καρδιά και Αγγεία.
2) Πλούσιες σε Αντιοξειδωτικά και Πολυφαινόλες, ουσίες οι οποίες έχουν και αντικαρκινική δράση.
3) Αντιφλεγμονώδη Δράση, πολύτιμο εργαλείο σε περιπτώσεις όπως η αρθρίτιδα ή χρόνιες φλεγμονώδεις παθήσεις.
4) Υγεία του εγκεφάλου, καθώς τα υγιεινά λιπαρά και οι αντιοξειδωτικές ουσίες βοηθούν στη νευροπροστασία.
5) Πέψη & Εντερική Υγεία ως Φυσικό Προβιοτικό.
6) Ενίσχυση ανοσοποιητικού με Βιταμίνη Ε, Σίδηρο, Ψευδάργυρο και χαλκό.
7) Καλύτερη επιδερμίδα & υγιές δέρμα.
8) Φυσικός κορεσμός χωρίς περιττές θερμίδες καθιστώντας τες ιδανικές για δίαιτες ή για σνακ.
9) Οφέλη για τα οστά, προσφέροντας καλύτερη οστική πυκνότητα και προστασία από οστεοπόρωση.
10) Ολιστική ευεξία & Μεσογειακή ισορροπία, ενισχύοντας τη σωματική και ψυχική ευεξία.
0 Σχόλια